Bil brugt som bolig brudt i brand

Det hører heldigvis til sjældenhederne, at en bil bruges som bolig. Men det har været tilfældet for en bil, der har holdt parkeret ud for en ejendom i Lyne. Vel og mærke en bil, der gik ild i i nat.

Således melder man fra Ringkøbing Politi, at bilen ikke kun gik i brand i nat. Men at manden der boede i bilen, sov i den, mens at det skete. Fra politiets side har man dog endnu ikke fundet ud af, hvad årsagen var til, at bilen brød i brand.

Fra ordensmagtens side melder man samtidig om, at der endnu engang har været indbrud i en kirke. Denne gang skete det ved Bølling Kirke, hvor ukendte gerningsmænd lige som ved andre indbrud, havde en forkærlighed for haveredskaber. Denne gang sikrede de udbudne gæster sig en plæneklippertraktor, som formentligt er blevet kørt væk på en trailer, der blev stjålet efter et lignende indbrud i Hee Kirke.

Den trailer er omvendt nu blevet fundet, hvilket skete i Ølgod. I den forbindelse blev to ukendte mænd set køre væk derfra, hvilket skete i en grå Opel Corsa.