Lokal virksomhed reddet – men afskediger halvdelen af medarbejderstaben

Den lokale virksomhed Solid Group har den seneste tid i dén grad hængt i den økonomiske bremse, efter at den her i begyndelsen af 2019 blev begæret konkurs. Nu er det så blevet fastslået, at virksomheden overlever – men dog må afskedige en række medarbejdere.

Det skyldes at den lokale investor Innoventura under ledelse af Jens Kirkegaard Pedersen, har overtaget Solid Group – herunder Solud Wind Power. Men som en del af overtagelsesprocessen har man dog fra Innoventuras side foretaget en gennemgang af medarbejderstaben hos Solid Group, hvilket betyder at den bliver skåret ned til 50. Til TV Midtvest fortæller den hidtidige bestyrelsesformand for Solid Group, Carsten Lauridsen, at det betyder at man omvendt har set sig nødsaget til at afskedige samme antal.

Solid Groups økonomiske problemer kommer på trods af, at man de seneste år har fremvist positive regnskaber.