Tyve fortsætter raids efter havetraktorer

Den seneste tid har indbrudstyve haft et særdeles godt øje til havetraktorer, hvilket er gået ud over en række lokale kirker. Men det er dog ikke kun kirkerne, at de går efter.

Det kan en villaejer på Fasanvej i Tarm tale med om, efter at han indenfor de seneste dage har haft ubudne gæster i sit udhus. Her stod der nemlig placeret en havetraktor, som menes at have en værdi på omkring 35.000 kroner.

Fra Ringkøbing Politi kan man også melde om hærværk, som her i vinterferien er blevet begået mod ungdomsskolen i Hvide Sande. Her har foreløbigt ukendte gerningsmænd knust en rude, ligesom de også har smadret forskellige flasker udenfor skolen.

Samtidig har ordensmagten også haft fat i en lokal 33 årig mand, efter at han kørte rundt i bil lidt udenfor Ringkøbing i går. Det skete på trods af, at han ellers var frakendt sit kørekort.