Omfattende hærværk mod idrætsforening

Den forgangne weekend var på mange måder en, der i politimæssig forstand stod i hærværkenes tegn. Specielt i Videbæk, hvor idrætsforeningen lørdag formiddag vågnede op til resultatet af en række ødelæggelser.

Det drejede sig blandt andet om en stålvask, som det var lykkedes for foreløbigt ukendte gerningsmænd at rive ud af væggen og derved ødelægge. På samme måde som hærværksmændene også ødelagde et nedløbsrør til en tagrende, ligesom det også gik ud over et bord- og bænkesæt. Desuden havde man fra gerningsmændenes side også efterladt sig en lang række flasker, som var knust udenfor idrætsforeningens lokaler.

Fra Ringkøbing Politis side melder man samtidig om, at en lokal mand blev anholdt tidligt søndag morgen i Skjern. Det efter at han havde ødelagt en lang række sidespejle på forskellige biler, som hold parkeret i området. Han slipper dog formentligt med en bøde for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da man fra politiets side overlader det til den unge mand og bilejerne, at finde frem til en løsning på betalingen for nye sidespejle.

Helt så nemt slipper foreløbigt ukendte gerningsmænd dog ikke, hvis de bliver fundet til et andet hærværk, der skete i Tarm her i weekenden. Her blev fire dæk nemlig skåret op på en bil, der holdt parkeret i bymidten.