Lokal bank blandt absolutte topscorer indenfor kundetilgang

Det seneste år har budt på en række store skandaler indenfor bankverdenen, efter at blandt andet Danske Bank er blevet afsløret i medvirken til hvidvaskning af penge. Det har omvendt også gjort, at en række har flyttet pengeinstitut.

Helt som forventeligt er det kommet andre store banker til gode, hvilket i høj grad vil sige Arbejdernes Landsbank. Således viser en måling foretaget af Voxmeter ifølge Finans.dk, at Arbejdernes Landsbank i 2018 fik mere end 13.000 nye kunder. Men med på listen over topscorere i forhold til nye kunder, er den lokale Ringkjøbing Landbobank. Således melder Voxmeter, at banken i 2018 fik 3.579 nye kunder hvilket gør, at Ringkjøbing Landbobank er den bank, der sidste år fik 5. flest nye kunder.

Det gør samtidig at Ringkjøbing Landbobank på det punkt ligger foran langt større banker som eksempelvis Jyske Bank og BankNordik.