Ringkøbing Politistation

Ung mand amok til boksestævne: Skar dæk op på politibil

Når man tager til et boksestævne, er det normalt for at se kampene i bokseringen. Men helt sådan så en 21 årig mand fra Lemvig-området ikke på det, da der lørdag var boksestævne i Vesterhavshallen.

For her tog han nemlig kampen udenfor i forbindelse med, at en politipatrulje holdt parkeret foran hallen. Det skete ved at han skar højre bagdæk op på politibilen, hvilket dog hurtigt blev opdaget af ordensmagten. Derfor modtog han efterfølgende en sigtelse, som gik på hærværk.

Den forgangne weekend én, som i høj grad havde fokus på færdselsuheld. Ikke kun lørdagens alvorlige på Holstebrovej ved Ringkøbing, hvor to biler stødte frontalt sammen. Men også blandt andet i Spjald, hvor en 22 årig lokal mand, mistede herredømmet over sin bil. Det betød at han kørte ind i et træ i en ulykke, som ifølge Politiet i Ringkøbing, alene omhandlede, hvad man kunne kalde for kørselsmæssige forhold.