Sigtede skal blive i fængslet i 4 uger

I den forgangne weekend blev en 47-årig mand fra Tarm fundet dræbt i et skovområde omkring Borris, og efter en meget hurtig efterforskning, blev to mistænkte fremstillet i et Grundlovsforhør i går. Det for at finde frem til om der var tilstrækkelig mistanke mod de to til, at de skulle varetægtsfængslet.

Det skete ved Retten i Herning, hvor man nåede frem til, at dette var tilfældet. Det gjorde at man fra Rettens side i første omgang, har idømt dem en varetægtsfængsling på 4 uger. De to sigtede mænd på 38 år og 31 år, ankede dog på stedet afgørelsen. Det betyder at det bliver Landsretten der indenfor nogle få dage skal afgøre, om de skal blive bag tremmer, mens efterforskningen står på.

De to mænd er sigtet efter Straffelovens §237, hvilket vil sige drab. Det betyder at strafferammen går fra 5 års fængsel, og så op til fængsel på livstid.