Vestjylland Forsikring fortsætter fremgangen

Det er højsæson for udsendelse af årsregnskaber for lokale virksomheder, hvilket også vil sige Vestjylland Forsikring. Således har det Videbæk-baserede selskab netop udsendt sit årsregnskab, der viser et ganske fornuftigt overskud.

Således kom Vestjylland Forsikring ud af 2018 med et overskue på 6.5 millioner kroner, efter at man havde betalt skat. Et regnskab der hovedsageligt skyldes, at man havde et overskud på sin primære drift i form af forsikringerne på 27.3 millioner kroner, mens det dog gik mindre godt for selskabets investeringsvirksomhed, hvor man måtte indkassere et minus på lige under 21 millioner kroner.

Fra Vestjylland Forsikring hæfter man sig dog overordnet ved, at selskabet fortsætter sin positive udvikling. Det kan blandt andet ses ved, at man har en egenkapital som ved udgangen af 2018 var på 457 millioner kroner.