Ældremøder på turné i kommunen

Hvis du er over 65 år og bor i Ringkøbing-Skjern Kommune, så var det måske en god idé at finde overtøjet frem og komme ud af døren her de næste dage.

Det skyldes at det igen er blevet tid til de årlige såkaldte seniormøder.

Startskuddet lød i går i Borris, og her til eftermiddag er det så Spjald Kulturhus der får besøg. Hvilket følges op i morgen på Efterskolen DHE i Skjern, på torsdag i Hemmet Aktivitets- og Kulturhus, mens Fjordparkens aktivitetscenter i Ringkøbing runder seniormøderne af på fredag.

Seniormøderne er kendetegnet ved, at der bliver budt velkommen af et byrådsmedlem. Efterfølgende vil der være mulighed for at besøge forskellige stande, hvor det eksempelvis vil være muligt at tale med en demenskoordinator om, hvordan denne type problemer gribes an.