Ringkøbing-Skjern Kommune tæt på landsgennemsnit i sager ved Ankestyrelsen

Hvis man indgiver en klage over afgørelser truffet indenfor det sociale område som eksempelvis handicappedes rettigheder og forpligtelser, er det Ankestyrelsen der tager stilling til spørgsmålet. Ser man på hvilke kommuner der har sværest ved at leve op til Ankestyrelsens krav, er der afgørende geografisk forskelle.

Også her i det vestjyske, hvor der er stor forskel på, hvor ofte en kommune taber en klagesag. Her i Ringkøbing-Skjern Kommune drejer det sig ifølge en ny undersøgelse fra Socialministeriet, sig om 32% af gangene, hvor en borger i kommunen klager over en social afgørelse.

Dermed ligger Ringkøbing-Skjern Kommune meget tæt på landsgennemsnittet i forhold til tabte sager, da kommunerne i gennemsnit taber 36% af klagesagerne.