Tyve stak af med olie – igen

Indbrud i privatboliger for at stjæle flere hundrede liter olie lyder måske ikke umiddelbart som noget, der forekommer ofte. Men for anden gang indenfor få dage er det, hvad der er sket her i området.

Lørdag nat ved 2-tiden gik det således ud over en husejer i Spjald, hvis udhus havde ubudne gæster. Det lykkedes for dem at stikke af med omkring 200 liter olie fra en tank, der stod placeret i udhuset. I forbindelse med indbruddet og tyveriet, så man tre personer forsvinde i det, der beskrives som en mørk kassevogn.

Fra Ringkøbing Politi melder man også om, at der er begået andre tyverier her indenfor de seneste dage. Det drejer sig blandt andet om en trailer, som mellem fredag og mandag er blevet stjålet i Skjern. Den skulle dog være til at genkende, da der står Stauning Byg på siden af den.