Ringkøbing må tage turen ned i 1. division

Der skulle om ikke et mindre mirakel til, så i hvert fald en stor overraskelse, hvis Ringkøbing Håndbold i aftes skulle have overlevet i HTH Ligaen i håndbold. Kravet var en sejr ude over Skanderborg Håndbold, mens Aalborg samtidig skulle tabe til Silkeborg-Voel.

Mens Silkeborg-Voel faktisk leverede deres del af aftalen, kunne Ringkøbing Håndbold ikke hente den nødvendige sejr i det østjyske. Således tabte man med hele 28-22, hvilket betyder at der fra næste sæson står på 1. division på plakaten for de lokale håndbolddamer. Hvilket hold de stiller op med til den tid, er samtidig et stort spørgsmålstegn. For klubben har tidligere meldt ud at man ved nedrykning er fritstillet overfor alle sine spillere, som således ikke længere kan være sikker på at have en kontrakt.

Omvendt har den udtalte ambition også længe været for Ringkøbing Håndbold, at skulle man rykke ned, går man efter hurtigst muligt at vende tilbage til ligaen.