Rock i Ringkøbing snart klar med program

I februar oplyste man fra Rock i Ringkøbings side, at man også gennemfører en 2019-udgave af den endags musikfestival. Det efter at den økonomisk hang noget i bremsen, efter at man var kommet ud af 2018 med et dårligt resultat.

Nu er bestræbelserne så langt fremskredne, at det senere på ugen bliver offentliggjort, hvem som spiller på Rock i Ringkøbing i 2019. Til Dagbladet Ringkøbing-Skjern fortæller foreningens formand Jens Hebroe, at offentliggørelsen af sommerens program sker et minut i midnat aftenen eller om man vil natten mellem fredag og lørdag. En offentliggørelse der kommer efter et intenst forløb for Rock i Ringkøbing i forhold til, at man hurtigt har skullet finde frem til en række navne at sætte på plakaten, efter beslutningen blev truffet om også at gå i luften i 2019.