Kokketræf for at tiltrække madturister

På tirsdag bliver der godt fyldt op med kokke på Fødevareparken Skjern Enge, når Center for Fødevareudvikling under Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd byder indenfor. Det sker i forbindelse med et besøg af Vardes turistchef, Colin Seymour.

Her vil han slå et slag for det, som man typisk omtaler som gastroturisme. Det vil sige hvor man eksempelvis rejser på ferie, for at opleve ikke kun gode og specielle restauranter, men også hvor turisterne ønsker at smage den mad, der er kendetegnet for et område. Formålet med Colin Seymours besøg på Fødevareparken Skjern Enge går derfor først og fremmest på at fortælle om, hvordan det er muligt at lokke denne typer af turister her til Ringkøbing-Skjern.

Ud over turistchefen vil der også i forbindelse med arrangementet være mellem 15 og 20 kokke, som kommer fra en række forskellige lokale restauranter og hoteller.