Flymuseum slår dørene op efter vinterferie

Foråret begynder efterhånden at banke på døren og et af de faste kendetegn er, at Danmarks Flymuseum i Stauning slår dørene op igen efter vinterpausen. En åbning der sker i dag, hvor man således igen vil kunne komme ind og kigge nærmere på museets forskellige fly.

I dag slog man fra museets side dørene op klokken 10, og der vil være åbent frem til klokken 15. Tidsrummet hvor der også i det hele taget er åbent her i forsæsonen i marts og april måneder på Danmarks Flymuseum, der ligger i forlængelse af Stauning Lufthavn.

Flymuseet råder i alt over 7600 kvadratmeter, hvilket blandt andet giver mulighed for at udstille 50 danske og udenlandske fly, der daterer sig til perioden mellem 1911 og 2000. Det drejer sig blandt andet om svævefly, veteranfly, jagerfly og så helikoptere.