Ringkøbing-Skjern i mod strømmen – salget af boliger stiger

Efter en opblomstring i salget de seneste år af boliger, er der den seneste tid blevet mere stille i forhold til underskrivelsen af slutsedler i Danmark. Men blandt undtagelserne til den hovedregel er det vestjyske, hvor der i modsætning til resten af landet, har kunnet måles en stigning i salget.

Det viser en ny undersøgelse der er udarbejdet af Boligsiden.dk, der er ejet af en række banker og pengeinstitutter. Ifølge opgørelsen har man i Ringkøbing-Skjern Kommune i perioden mellem 2017 og 2019 kunnet måle en stigning på 7 procent i forhold til salget. Således har det de seneste måneder ligget på et niveau der gør, at det er et smule over 2017-salget.

Stigningen i salget af boliger i Ringkøbing-Skjern Kommune kommer samtidig med, at man ellers fra Boligsiden.dk kan melde om, at det landsdækkende salg i øjeblikket tager et ordentligt knæk ned ad. Således har man indenfor de seneste måneder registreret, at salget er faldet med 15% i forhold til samme perioder tidligere år.