Aarhusiansk rigmand har solgt sine aktier i Skjern Bank

Blandt Skjern Banks største aktionærer har længe været selskabet Lind Value IIII, der indehaves af den aarhusianske rigmand Henrik Lind. Men det vil sige, at det ikke længere er tilfældet.

Det er nemlig blevet oplyst fra Skjern Bank, at Lind Value IIII ikke længere besidder aktier i banken. Ifølge Bloomberg News har Henrik Lind via Lind Value IIII været den største aktionær i banken, hvilket således ikke længere er tilfældet. Salget af Lind Value IIIIs aktier sker til en lang række hovedsageligt vestjyske aktionærer, som dog overfor Jyske Vestkysten afviser at stå frem.

Salget af Henrik Linds aktier sker i forlængelse af en dramatisk generalforsamling, der blev holdt tidligere på måneden i Skjern Bank. Her lykkedes det for Henrik Lind at få valgt 5 af sine kandidater til repræsentantskabet, hvilket medførte store protester fra andre af bankens aktionærer.