Efterlysning af identitet på afdød mand

Midt- og Vestjyllands Politi modtog fredag morgen en anmeldelse om, at der var fundet en død person i havnen i Stauning. Politiet har arbejdet på stedet i dag med teknikere. Der er ikke umiddelbare indikationer på, at der er sket en strafbar handling. Det er desværre ikke lykkes politiet at udfinde identifikation på afdøde. Afdøde beskrives som:

Mand, 40 – 50 år, ca. 185 cm, spinkel af bygning, sort hår med begyndende gråt hår, sort/gråt skæg. Iført sort hue af mrk. ”Thinsulate”, blå hættetrøje, blå skjorte, sort langærmet undertrøje, lange sorte underbukser, hvide underbukser, sorte strømer, sorte sko af mærket ”Tentex”. Han bar briller med mørkt stel.

Politiet er interesseret i henvendelser, hvis der er nogen som savner eller kender afdøde.

Politiet træffes på tlf.: 114.