Nybyggeri skal skabe mere liv i Hvide Sande

Der skal skabes mere liv i området omkring den gamle boghandel og Vestjysk Banks afdeling på Bredgade 4 i Hvide Sande.

Derfor går Ejendomsselskabet Hvide Sande ApS nu i gang med et projekt, der dels skal være med til at forskønne området i midten af byen, og dels være med til at skabe mere liv.
Ejendomsselskabet Hvide Sande ApS har overtaget Vestjysk Banks bygning i Hvide Sande. Banken bliver boende i bygningen fremadrettet.
– Det eneste der ændres i forhold til bankens nuværende tilstedeværelse i Hvide Sande er, at Vestjysk Bank ikke mere er ejer af bygningen, men lejer i bygningen. Vestjysk Bank ønsker med salget til Ejendomsselskabet Hvide Sande ApS at deltage aktivt i udviklingen af Hvide Sande og være med til at skabe yderligere liv i bymidte til glæde for banken og for byen, siger Administrerende bankdirektør Jan Ulsø Madsen, Vestjysk Bank A/S.
.
.
Nybyggeri skal forskønne byen
Den gamle boghandel skal helt væk, og grunden vil sammen med en tilstødende byggegrund, give plads til et nybyggeri, der så skal spille sammen med bygningen, der i dag og fremover rummer Vestjysk Bank. 
– Med nybygningen ønsker vi at udvikle hele området, og dermed give oplevelsen af centrum et kvalitetsløft. Nybygningen kommer til at danne nye og tidssvarende rammer for virksomheder samt café/restaurant, siger Jens Bøndergaard.
Ejendommen skifter hænder den 1. april 2019, men Jens Bøndergaard tør endnu ikke sige noget om, hvornår det nye byggeri står færdigt.
– Arkitekterne går i gang med at slå streger straks efter overtagelsen, fortæller han.