Rock i Ringkøbing med fornuft salg

Efter et dårligt 2018 hang Rock i Ringkøbing noget i bremsen, hvilket gjorde at man først her tidligere på foråret, var i stand til at melde ud, at man også fortsætter til sommer. Derfor lod musikprogrammet vente på sig, men tilsyneladende er det blevet taget godt i mod.

I hvert fald har man i de første par uger siden offentliggørelsen, haft en ganske fornuftig omsætning af billetter. Således melder man fra foreningen bag Rock i Ringkøbing, at man har solgt omkring 500 adgangskort. Til Dagbladet Ringkøbing-Skjern oplyser foreningens formand, Jens Hebroe, at man desuden har fået en række henvendelser fra foreninger, der forventes også her til sommer at bakke op om endagsfestivalen.

Årets hovednavne bliver festivalklassikerne Johnny Madsen og L.O.C., mens der på Rock i Ringkøbings mindre Mokai-scene, bydes på blandt andet DJ Kato.