Amfetamin-misbrugere taget af politiet i nat

Det er en dum idé at kører med euforiserende stoffer i blodet, specielt hvis der er en politipatrulje i nærheden. Det skete to gange i nat her i området, hvilket medførte anholdelser af to unge mænd.

Først i Tarm, hvor en 25 årig mand fra Varde-området blev taget med både amfetamin og for meget alkohol i blodet. Et kvarter efter var den så gal igen, da en lokal 26 årig mand blev anholdt i Ringkøbing. Her blev der konstateret, at han ikke kun havde indtaget amfetamin – men også sat sig bag rettet efter at have røget cannabis.

Fra Ringkøbing Politi melder man også om, at der i går var et færdselsuheld. Det skete i Dejbjerg Plantage, hvor en personbil kørte op i anhængeren på en svingende lastbil. Det medførte at tre af passagererne i bilen måtte en tur omkring Herning Sygehus, for her at blive tjekket.