Hæder til lokal alkoholproducent

Gin, snaps, vodka og whiskey er ikke bare noget, man laver. Den slags kræver nemlig ikke kun talent, men i mindst lige så høj grad også tålmodighed. Den slags finder man hos Knaplund Destilleriet i Tarm, hvilket de nu har fået synlige beviser for.

Det skete i forbindelse med konkurrencen American Destilling Institutes Craft Spirit Awards, der fandt sted i Denver i USA. Her lykkedes det nemlig for Knaplund Destilleriet at sikre sig en række medaljer, for deres forskellige typer af produkter. Det drejede sig blandt andet om forskellige hædersbevisninger for den produktion af vodka og moonshine, som tager udgangspunkt i Tarm.

Til Dagbladet Ringkøbing-Skjern fortæller indehaveren af Knaplund Destilleri, at man ser de mange hjemførte medaljer som et bevis på, at man leverer et særdeles fornuftigt produkt.