Bork Vikingehavn ved at være klar igen efter en lang vinter

Foråret begynder efterhånden for alvor at banke på døren, hvilket også medfører, at de forskellige museer og andre former for offentlige attraktioner, åbner igen her i Ringkøbing-Skjern. Det vil blandt andet også sige Ringkøbing-Skjern Museum, som her den kommende tid igen slår dørene op for Bork Vikingehavn.

Det sker nærmere bestemt den 18. april i form af Vikingerne Vågner, som kører frem til den 22. april. Her bliver der blandt andet blive mulighed for at opleve vølven, krigerne der gør sig klar til sommerens togter – ligesom der også vil blive mulighed for at se, hvordan vikingerne i det hele taget vasker den nu efterhånden overståede vinter væk.

Fokus den kommende sæson på Bork Vikingehavn bliver dog også, hvordan vikingerne agerede som handelsmænd. Det sker i form af en udstilling, som er døbt ”Ud og hjem igen – fra håndværk til handel”.