Bykirke skifter ud på bestyrelsespost

En af Danmarks hurtigst voksende menigheder er Skjern Bykirke, som indenfor det seneste år blandt andet har indviet en ny kirke. Det efter at bykirken den seneste tid, har oplevet en stor medlemsfremgang.

Forhold der fremgik af Skjern Bykirkes årlige generalforsamling, der fandt sted i den forgangne uge. Her fortalte kirken, at man i perioden mellem 2006 og 2018 er gået fra at have 112 medlemmer, til aktuelt at have omkring de 420. Samtidig fremgår det af generalforsamlingens referat, at man i samme periode også har opnået en stor fremgang, når det handler om antallet af altergæster. Aktuelt drejer det sig om i gennemsnit omkring 263 til gudstjenesterne, mens tallet i 2006 alene var 107.

I forbindelse med generalforsamlingen skiftede kirken også ud på en bestyrelsespost, da der var nyvalg til Bente Lodahl.