Weekend fyldt med spirituskørsler

Den forestående påske plejer at være højsæson for spirituskørsel, når en lille eller stor brandert skal køres hjem fra påskefrokosterne. Men også den nu forgangne weekend var en, hvor politiet måtte tilbageholde en række bilister, som tilsyneladende havde kigget lidt for dybt i flasken, inden de satte sig bag rettet.

Det skete blandt andet kort efter midnat lørdag nat, hvor en 71 årig mand i Skjern blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Dagen efter var det en 43 årig mand, som blev anholdt i Ringkøbing af samme årsag, ligesom en 27 årig kvinde søndag formiddag blev anholdt og sigtet for både spiritus- og narkokørsel.

Fra Ringkøbing Politis side kan man også melde om et specielt tyveri, som fandt sted i fredags i Super Brugsen i Videbæk. Her gik en omkring 60 årig mand stille og roligt ind i butikken, hvorfra han stjal fire flasker forskellige former for alkohol – for efterfølgende lige så stille og roligt at forlade Super Brugsen igen, og sammen med en passager køre væk i en grå personbil.