Ringkøbing-Skjern mest udsat for fotovogne i Vestjylland

Hvis du fast kører rundt her i det vestjyske og er bange for at blive taget for at køre for stærkt, så er der faktisk nogle områder, der er mere udsatte end andre for fotovogne. Specielt skal man tænke sig om, hvis man fast kører i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Det viser tal, som Mikonomi.dk har opstillet på baggrund af aktindsigter opnået hos Rigspolitiet. Tal der viser at der i 2018 var 192 fotovogne ude i Ringkøbing-Skjern Kommune, eller hvad der svarer til, at der sidste år næsten var en fotovogn på vejene hver anden dag. Mikonomi.dks tal viser også, at sandsynligheden for at møde en fotovogn i Holstebro Kommune sidste år, var noget mindre, da man fra politiets side kun sendte en fotovogn på gaden 138 gange.

Endnu lavere var tallet i Struer Kommune, hvor det kun skete brug af fotovogne 47 gange.