Ringkøbing Politistation

Bølge af indbrud fortsætte

Vinteren var kendetegnet ved, at Ringkøbing-Skjern blev ramt af en lang række indbrud. Et kendetegn der desværre også ser ud til at være aktuelt, selv om vi er kommet et stykke ind i foråret.

Således blev et hus i Astrup tidligere på ugen ramt af et indbrud, efter at ukendte gerningsmænd kom ind via en knust rude. Derefter stjal de en iPad, ligesom der også forsvandt smykker og sølvtøj ved tyveriet. I nat forsøgte indbrudstyve sig også i Troldhede, hvilket de dog ikke fik det store ud af. Ifølge Ringkøbing Politi blev gerningsmændene tilsyneladende overrasket af en alarm, hvorefter de forsvandt fra stedet igen.

Fra ordensmagtens side melder man også om, at der tidligt i morges var et solouheld ved Lem. Her mistede en lokal 23 årig mand herredømmet over sin bil, hvorefter han røg af vejen – uden at han kom noget til selv, da der kun skete material skader.