Over 1.2 ton affald fjernet fra Ringkøbing-Skjerns natur

I den sidste uge af marts afholdt Danmarks Naturfredningsforening en landsdækkende indsamling af skrald, hvilket blandt andet drejede sig om indsamling på strande og i naturområder. En skraldeindsamling som også fandt sted her i området, og hvor de endelige tal nu er kommet.

Her i Ringkøbing-Skjern Kommune drejede det sig i alt om 1.2 ton affald, der blev samlet ind i forbindelse med indsamlingen. Det inkluderede næsten 3.000 forskellige dåser, ligesom indsamlerne også fik fjernet over 31.000 cigaretskodder.

Kommunen hvor der blev samlet flest kilo affald var Aarhus, hvor der i alt blev fjernet over 8 ton fra naturen. Omvendt var Horsens førende i forhold til indsamlede dåser, mens københavnerne var bedst til at fjerne cigaretskodder.