Erhvervsfolk : Ændringer i togtrafikken ødelæggende for Vestjylland

De kommende år er planen, at der skal investeres store beløb i togdriften her i Jylland. Men et af de områder af landsdelen, som omvendt ser ud til at blive ramt, er Vestjylland.

Således lyder de foreløbige meldinger på, at der ikke længere vil være direkte togforbindelser fra Midt- og Vestjylland til Fyn og Sjælland. En konsekvens som i dén grad har fået hårde ord med på vejen fra en række fremtrædende vestjyder, hvilket blandt andet drejer sig om Bjarne Sørensen, der er formand for Holstebro Industri- og Håndværkerforening. Til Jyllands-Posten udtaler han, at manglende togforbindelser vil gøre det endnu sværere for Vestjylland, at hente arbejdskraft til området.

En holdning der også deles af Kim Brarup, der er formand for Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd. Til morgenavisen udtaler han, at dårligere togforbindelser her til området vil betyde en faldende produktivitet.