Mandefald hos nedrykkere fra kvindeligaen

Efter en sæson præget af en lang række skader, måtte Ringkøbings håndbolddamer tage til takke med sidste pladsen i HTH Ligaen. Det betyder at programmet til næste år står på 1. division, hvilket bliver med mange nye ansigter i truppen.

Det skyldes at man fra klubbens side allerede tidligere på måneden sagde farvel til en række af sine bærende spillere, og nu er det så blevet offentliggjort, at man tager afsked med yderligere fire spillere forud for næste sæson. Denne gang drejer det sig om Jane Mejlvang, Stine Baun, Clara Bak og Ida Vium, der siger farvel til de rødblusede. For Jane Mejlvangs vedkommende skyldes afskeden, at hun har fået et tilbud fra en klub, der også til næste sæson er at finde i kvindernes bedste håndboldrække.

I forbindelse med nedrykningen til 1. division fremgik det af alle spillernes kontrakter, at de ville være fritstillede ved udløbet af denne sæson.