Blotter på spil i påsken

Blottere er ikke kun hel eller halvgamle mænd, der står i en mørk gyde i en sen nattetime i en lang frakke. Det er også unge mennesker her i Vestjylland, som lader det gå ud over tilfældige forbipasserende.

Det var nemlig tilfældet i Skjern i søndags lidt i 11 om formiddagen, hvor en 21 årig mand fra lokalområdet blottede sig overfor en kvinde. Det lykkedes dog hurtigt for ordensmagten at komme til stedet, hvorefter man fik anholdt manden for blufærdighedskrænkelse.

Fra Ringkøbing Politi melder man også om, at den overståede påske bød på flere tilfælde af hærværk Det drejede sig blandt andet om Vestjyllands Kunstpavillion i Videbæk, hvor der blev ødelagt et overvågnigskamera.

Søndag aften var det så banegården i Skjern, som det gik ud over. Her blev der nemlig udenfor hevet blomster op, ligesom der indenfor blev ødelagt to toiletter.