Byrådsmøde i april: Partiskifte og økonomi på dagsordenen

Her klokken 16 går april måneds byrådsmøde i gang i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor en lang række forhold er på programmet. Både i forhold til et partiskifte, men blandt andet også et overblik over kommunens økonomi det seneste regnskabsår.

Således er første reelle programpunkt på dagsordenen, at Svend Boye Thomsen overgår fra at have status af Venstremedlem til at blive løsgænger i byrådet. En afsked med Venstre der skete tidligere på måneden og blandt andet kom i forlængelse af, at Svend Boye Thomsen skal agere spindoktor for Kristendemokraterne i Ringkøbing-Skjern Kommune ved det kommende Folketingsvalg.

På dagens dagsorden er også en gennemgang af, hvordan Ringkøbing-Skjern Kommune kom ud af regnskabsåret 2018. Det skete med et overskud på i runde tal 6 millioner kroner, hvilket dog var 2.5 millioner kroner mindre, end hvad man fra kommunens side havde budgetteret med.