Lyserød ambulancerer parkerer denne uge i Ringkøbing-Skjern

Ambulancer er normalt nogle, der kører med kritisk syge personer, der hurtigt skal i behandling. Men sådan er det ikke her de kommende dage i Ringkøbing-Skjern i forbindelse med, at den såkaldte Kunstambulance lægger vejen forbi.

Det sker som led i det såkaldte Kunstpartis Sundhedsuger, som afvikles i 7 forskellige kommuner rundt om i Region Midtjylland. Her vil man blandt andet kunne opleve den ungarnske danser Kata Juhasz, der ved siden af at danse, også har en baggrund som læge – blandt efter at være blevet uddannet ved amerikanske universiteter. Sammen med hende vil Kunstpartiet ordinere forskellige former for kultur, ligesom man også vil stå bag forskellige workshops.

Det sker alt sammen med udgangspunkt i en meget let genkendelig lyserød ambulance, der bliver parkeret her i området fra i dag og så frem til på søndag.