Lalandia klar med rejsegilde

Det har været længe undervejs, men nu er det første spadestik efterhånden ved at være klar til at blive taget til det kommende Lalandia 3 i Søndervig. Det sker på mandag, hvor man fra Parken Sport & Entertainments side også vil løfte en stor del af sløret for, hvordan det kommende Lalandia præcist vil komme til at se ud.

Ifølge Parken Sport & Entertainment bliver der tale om et feriecenter, som langt fra kommer til at ligne det, man kender fra Rødby og Billund, hvor der i forvejen er Lalandia-centre. Men det ligger dog allerede nu fast, at der kommer til at ske opførelse af 483 feriehuse, ligesom der også vil blive bygget et strandhotel med 200 hotelværelser med tilhørende vand- og legeland på det 69 hektar store areal, der er erhvervet til formålet.

Ud over Parken Sport & Entertainment er der også lokale partnere på projektet i form af Hansen-familien, der blandt andet står bag Søndervigs eneste dagligvarebutik Meny.