Lalandia med anderledes tema i Søndervig

I går blev sløret løftet for den nye Lalandia-park, som kommer til at ligge ved Søndervig. Det bliver en feriepark, som kommer til at adskille sig væsentligt i forhold til, hvad der kendes fra landets andre Lalandia-parker.

Det skyldes først og fremmest at centret vil inddrage den vestjyske natur, mens de to andre parker ejet af Parken Sport & Entertainment tager udgangspunkt i mere sydlandske temaer. Det vil også kunne ses, når der i sidste ende blandt andet er blevet opført 483 feriehuse og et badehotel, som bliver bakket op med forskellige bade- og fritidsanlæg. Ifølge Parken Sport & Entertainment står det første feriehus klar til at blive kigget nærmere efter i sømmene, når vi når hen til pinse.

I forbindelse med gårsdagens rejsegilde blev det samtidig oplyst, at Parken Sport & Entertainment har lagt sig fast på JCN Bolig og Junge Byg, til at stå for opførelsen af en stor del af ferieparken.