Lokal læge løser Region Midtjyllands problemer

En af de helt store problemer i landets tyndt befolkede områder, har været at få tilknyttet privatpraktiserende læger. Problemerne har blandt andet gjort, at man fra Region Midtjyllands side har fundet det nødvendigt at indgå aftaler med forskellige lægeklinikker, som bliver drevet af eksempelvis Falck.

Men når det handler om Borris og Skjern, er der dog positive nyheder fra Region Midtjylland. Den oplyser nemlig i en pressemeddelelse, at man har indgået en aftale med lægen Martin Aagaard Poulsen fra Borris om tilknytningen af op mod 1.000 nye patienter. Det sker i forlængelse af, at Borris-lægen har investeret i nye lokaler på Borgergade 1 i Borris, som han flytter ind i i løbet af efteråret.

Martin Aagaard Poulsen begyndte at drive lægeklinik i Borris tilbage i 2015.