Årets spiller i Skjern Håndbold findes i aften

Der står meget vigtige point på spil i aften, når Skjern Håndbold hjemme tager i mod Aalborg. Det i slutspillet i mændenes håndboldliga, hvor Skjern efter et noget svingende sæsonstart, på det seneste har leveret varen.

Men der kommer dog også til at ske andre ting i Skjern Bank Arena i aften, for i forbindelse med opgøret mod Aalborg, vil der nemlig ske afholdelse af afstemningen som Årets Spiller. En tradition der har været tilbagevendende siden 1997/1998-sæson, hvor den første spiller der fik æren, var Henrik Bergholt. Sidste sæson blev Årets Spiller i den lokale håndboldstolthed René Rasmussen, mens Bjarte Myrholm sikrede sig prisen i forrige sæson.

Om det igen bliver den norske stregprofil der trækker det længste strå, er vi klogere på, ved næste hjemmekamp – hvor resultatet af afstemningen bliver offentliggjort.