Lokale bilister frakendt kørekort – alligevel fanget bag rettet

Det er en dum idé at sætter sig bag et ret, hvis man har indtaget alkohol og narkotika. Det har flere lokale mænd måttet erkende, efter at de i den forgangne weekend blev fanget af lovens lange arm, mens de var ude at køre bil.

Første gang skete i fredags, hvor en lokal mand fra Skjern blev stoppet af politiet, mens han kørte bil. Det på trods af at han har fået frakendt sit kørekort, ligesom det heller ikke hjalp på hans situation, at han var påvirket af alkohol. En lignende situation opstod søndag aften, hvor en spiritusbilist blev standset ved frokosttid i Tarm – og endda samtidig havde narkotika i blodet.

Fra Ringkøbing Politis side melder man samtidig, at man er kommet i besiddelse af noget specielt hittegods. Nemlig to forskellige surfbrætter, som er blevet fundet ved Ringkøbing Fjord her de seneste par dagen. Dem udleverer man fra ordensmagten gerne til den rette ejermand, hvis denne kan dokumentere, at han eller hun har købt et gult og et orange surfbræt.