Nyt nederlag sender Ringkøbing helt til bunds

Inden denne sæson var den udtalte målsætning for Ringkøbing IFs fodboldherrer, at de ville med i oprykningsspillet til 1. division. Hvilket krævede at man placerede sig i den øverste halvdel af sin 2. divisionspulje efter efterårets og vinterens kampe, hvilket blev nået af Nicolai Waels mandskab.

Men efter kvalifikationen til oprykningsspillet, har der været udtalte problemer for Ringkøbing. Det var også tilfældet i går, hvor man indkasserede et 0-3-nederlag på hjemmebane, hvilket skete foran lige under 300 tilskuere. Det til traditionsklubben AB, der ligger midt i oprykningsspillet. Omvendt betød nederlaget for Ringkøbing, at holdet nu ligger sidst i oprykningsspillet med 33 point.

Det gør at sæsonens resterende kampe reelt får status af opvarmningskampe til den kommende sæson, hvilket næste gang vil sige på lørdag. Her går turen til Brønshøj, som heller ikke har det store at spille om.