Børneforestillinger slår dørene op i Ringkøbing og Hvide Sande

Hvis du har børn i alderen mellem 1½ og 4 år, så var det måske en idé, at afsætte tid i morgen eller onsdag. Det skyldes at der er gratis adgang til forestillinger, som henvender sig specifikt til denne aldersgruppe.

I morgen drejer det sig om Ringkøbing Bibliotek, som mellem klokken 10 og 10.30 viser forestillingen Klippetiklop, der handler om en andefar. Han er opsynsmand på en bondegård, hvor det er hans opgave at holde styr på alt, hvad der foregår. Men for at det kan blive tilfældet er det nødvendigt for ham blandt andet at finde et lille føl, ligesom han også får en kæreste undervejs.

Forestillingen gentages på torsdag på Hvide Sande Bibliotek, hvilket også sker i tidsrummet mellem klokken 10 og 10.30.

Stykket opføres af Olesens Teater i samarbejde med Staffan Björklunds Teater, og det er gratis at komme ind, hvis man henter billetter på Ringkøbing Biblioteks hjemmeside.