Byråd sætter hinanden stævne i morgen

Denne uge er store byrådsmødeuge her i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvilket vil sige i morgen. Således sætter kommunalbestyrelsens medlemmer hinanden stævne i morgen tirsdag klokken 16, hvor fokus blandt andet vil være på et overskud fra Ringkøbing-Skjern Forsyning.

Det kommunalt ejede selskab har nemlig indenfor det seneste regnskabsår kunnet fremvise et ganske fornuftigt økonomisk resultat, som til dels vil komme kommunekassen til gavn. Således fremgår det af dagsordenen for morgendagens møde, at man fra Ringkøbing-Skjern Forsynings side vil udbetale et udbytte på 22 millioner kroner. Et beløb der dog i meget høj grad stammer fra salget af Ringkøbing Elnet A/S, der blev gennemført tilbage i 2012.

Blandt de andre punkter på morgendagens byrådsmøde kan også nævnes Videbæk Skole, som har ansøgt om at få tildelt en dispensation til de almindelige krav i forhold til, hvor mange elever der må være i en klasse. Det skyldes at Videbæk Skole gerne vil have lov til at danne klasser, hvor der er op til 30 elever.