Byrådsmøde med fokus på højhuse i Videbæk

Skal der ske opførelse af højhuse i Videbæk, eller bliver det et nej fra byrådspolitikerne i Ringkøbing-Skjern Kommune. Det er et af de helt store spørgsmål i forbindelse med dagens byrådsmøde, som starter når klokken den bliver 16.

Det sker på et tidspunkt, hvor byrådsmedlemmerne har været under stort pres i forhold til en række indsigelser og protester, der er kommet fra beboere i og omkring Videbæk. Derfor er der også til det sidste spænding om, hvorvidt at man fra kommunalbestyrelsens side vil tillade, at der sker opførelse af de høje bygninger af BoMidtVest.

Dagens afstemning er samtidig ekstra problematisk i forhold til, at et af byrådsmedlemmerne har måttet erklære sig inhabil. Nemlig Kristendemokraternes Hans Pedersen, som ikke kun kommer fra Videbæk. Men også er blandt dem, der står foran at sælge grunde til BoMidtVest, så selskabet kan opføre højhuset.