Brolæggerne klar til at rykke ind i Ringkøbing

Den centrale del af Ringkøbing har de seneste år gennemgået en større opgradering, hvilket også er tilfældet i år. Således står krydset mellem Nørregade og Nygade til at få en kærlig hånd, hvilket for alvor starter her i morgen.

For her rykker brolæggerne nemlig ind, så det bliver muligt at få fyldt krydset ud med brosten. Overfor Dagbladet Ringkøbing-Skjern fortæller Michael Steen Vejrup fra Ringkøbing-Skjern Kommune, at man ser ud til at holde de tidsplaner, som er blevet lagt. Det gør også at man fra kommunens side forventer, at der inden sommerferien vil kunne blive lagt asfalt på en del af Ringkøbings centrale pladser.

Til avisen fortæller Michael Steen Vejrup samtidig, at man vil gøre hvad man kan, for at bevare de gamle træer der står opført i området.