Kaos om spidskandidaten for Stram Kurs i Vestjylland

Valgdagen til Folketinget begynder sig som bekendt at nærme sig med stormskridt, men der er dog stadig en række åbne spørgsmål i forhold til, hvem der stiller op for flere af specielt de nye partier. Det drejer sig først og fremmest om Stram Kurs, som i går sagde farvel til sin vestjyske spidskandidat, Dennis Kirkegaard.

Afskeden med Kirkegaard kom i forlængelse af et interview på TV Midtvest, hvor han ifølge partiformand Rasmus Paludan ikke udtrykte de holdninger, som partiet står for. I stedet lød meldingen fra Paludan, at en ny vestjysk kandidat ville blive udpeget i går. Hvem det er som man ville have præsenteret, synes dog at være et åbent spørgsmål. For her på Radio Max har vi været i forbindelse med Stram Kurs, for at få oplyst, hvem deres nye vestjyske spidskandidat er.

Foreløbigt har der dog været tale om henvendelser, som er forblevet ubesvarede.