Skjern ramt af Snave-agtige tyverier

Går vi et årti eller to tilbage, gjorde et telefonselskab brug af figuren Polle fra Snave. En årelang reklamekampagne der blandt andet fik den konsekvens, at der blev stjålet en lang række Snave-byskilte fra den fynske landsby.

Nu er det så Skjerns tur til at blive ramt af de noget specielle tyverier, som dog denne gang først og fremmest er gået ud over skilte, som viser fodgængerovergange. Således melder man fra Ringkøbing Politis side, at man i perioden mellem den 16. og 21. maj, samlet har modtaget anmeldelser om tyverier af 11 forskellige skilte – hvor af det ene dog var ét, hvor der stod opført at man kørte ind i en zone med hastighedsbegrænsninger på 40 kilometer i timen.

Fra ordensmagtens side melder man samtidig, at skilte af denne type langt fra er en billig oplevelse. Således koster det i runde tal 5.000 kroner per skilt, når man medregner udgifterne til opsætningen.