Klassiske biler lægger vejen forbi Ringkøbing og Skjern i morgen

Hvis du er til gamle men særdeles velholdte biler, så er det i dén grad værd at lægge vejen forbi Ringkøbing og Skjern i morgen. Det skyldes at der her kommer et fornemt besøg fra North Sea Classic, der er et motorløb med op mod 50 deltagende køretøjer.

Det sker i morgen fra klokken 10 på Torvet i Ringkøbing, hvor de mange veteranbiler ankommer. Her efter vil der være mulighed for i en times tid at se nærmere på bilerne, ligesom deres førere også meget gerne giver en introduktion til køretøjerne og selve løbet North Sea Classic. Klokken 11 går turen mod Vildbjerg, hvor bilerne efter en frokost kører videre til Skjern.

Her ankommer de ved 14.30-tiden, hvor der ligesom i Ringkøbing vil være mulighed for, at man kan komme helt tæt på de specielle køretøjer.