Ny udstilling på Vestjyllands Kunstpavillion

Kalenderen begynder efterhånden at vise sommer, hvilket gør at fokus meget naturligt er på de udendørs sysler. Men der sker dog også ting indenfor i den kommende tid, hvilket blandt andet tager udgangspunkt i Vestjyllands Kunstpavillon.

Således lyder meldingen herfra, at man i morgen slår dørene op til udstillingen Dance with the Devil. Det sker i form af en fernisering, som løber af stablen mellem klokken 14 og 16 i kunstpavillonen i Videbæk. Det er Anna og Esben Weile Kjær, der står bag stillingen, som vil kunne findes på Vestjyllands Kunstpavillon i perioden frem til den 7. juli. Dance with the Devil er en indirekte henvisning fra kunstnerne til, at man vil rette en kritik af det gældende kapitalistiske system.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond og Den Obelske Familiefond.