Store kommunale besparelser sendes i høring

Man plejer at sige at valgkampe indeholder meget store løfter om vælgergaver i milliardklassen, men sådan ser det kommunale virkelighed ikke ud i disse dage i Ringkøbing-Skjern Kommune. I stedet er der tale om, at man fra byrådets side netop har besluttet at foretage en lang række store besparelser.

I alt drejer det sig om 76 millioner kroner, som man de kommende 4 år skal ud og hente på budgettet. Besparelser der er så store, at man fra kommunens side nu har besluttet at sende dem i høring. Nedskæringerne kommer i forlængelse af, at Ringkøbing-Skjern Kommune senest i 2015 var igennem en række markante besparelser.

Besparelserne på de 76 millioner kroner kommer på trods af, at Ringkøbing-Skjern Kommune de seneste år har oplevet stigende skatteindtægter.