Over 2.000 stemmer allerede afgivet til Folketingsvalget

Det er formentligt gået de færrestes næse forbi, at vi i morgen skal til stemmeurnerne i forbindelse med valget til Folketinget. Men selv om de traditionelle valghandlinger først starter i morgen, så har der længe været gang i afgivelserne af brevstemmerne.

Således lyder meldingen fra Ringkøbing-Skjern Kommune, at man har fået registreret og optalt de brevstemmer, som nåede at blive afgivet indenfor tidsfristerne. I alt har 2.041 indbyggere i Ringkøbing-Skjern Kommune brevstemt, mens de resterende må vente til at valgstederne åbner i morgen tidlig.

Fra Ringkøbing-Skjern Kommunes side vil man løbende holde øje med de forskellige valgprocenter, som man vil udsende opgørelser over fire gange i løbet af valgdagen – klokken 9, 12, 15 og 18.