Problemer med lokale toge- hold øje med Arrivas opdateringer

Hvis du her i dag skal med toget til og fra det vestjyske, så skal du holde et særdeles godt øje med de forskellige køreplaner op opdateringer. Det skyldes at man fra Arriva og Banedanmarks side kan melde, at der er en række problemer på de lokale strækninger.

Således havde man i går en lang række forsinkelser og aflysninger af toge, der ikke kun kørte mellem Esbjerg og Skjern – men også på strækninger mellem Holstebro og Ringkøbing. Samtidig var meldingen fra Arriva og Banedanmark, at der også var problemer omkring Skjern uanset i hvilken retning, man skulle herfra.

Problemet skulle være forhold omkring forskellige signaler, som man arbejder på at få endeligt løst. Fra Arriva og Banedanmarks side lyder det, at man forsøger at få styr på udfordringerne her senest i løbet af formiddagen.